Om Barefoot Danmark

Hej,

 

Jeg hedder Pernille Seindal og jeg ejer og driver Barefoot-Danmark, der er officiel forhandler af Barefoots sortiment i Danmark.

 

Barefoot Danmark er Danmarks første specialist i bomløse sadler og hestevenligt udstyr.

 

Barefoot-Danmark har eksisteret siden 2005 - Jeg overtog pr. 24. Februar 2018 Barefoot-Danmark fra tidligere ejer.

 

Jeg brænder for heste og deres trivsel i deres samvær med os. Derfor er det en stor glæde for mig at være officiel forhandler af Barefoot i danmark, da det falder i god tråd med det arbejde jeg i forvejen udfører.

 

Helhedsorienteret tilgang:
Jeg driver, ud over Barefoot-Danmark, min egen virksomhed HorseByNature.dk. 

Her behandler jeg heste med massageterapi, mobilisering og laserterapi. Desuden underviser også i træning og ridning og kombinere ofte terapi og træning i arbejdet. 

Det hele ud fra et helhedsorienteret udgangspunkt. Og funderet i uddannelse og mange års erfaring. 

 

Erfaring og uddannelse:
Min erfaring bunder - ud over et langt liv som hesteejer og rytter - i over 10 års arbejde som klinikassistent på dyrlæge-hesteklinik, arbejde som rideterapeut og uddannelser som :

 

Hestemassør 2004

BBH Basisinstruktør 2013

Level 1 instruktør i Centreret Ridning 2014

Ridterapeut 2017

 

Det er utrolig vigtigt for mig at blive ved med at uddanne mig, da jeg tror på at vi hele tiden kan blive klogere på hestene og hvordan vi omgås og behandler dem.


Barefoot-Danmark er officiel forhandler i Danmark og fører Barefoots fulde sortiment. Du kan se sortimentet her på hjemmesiden www.barefoot-danmark.dk Har du spørgsmål til produkter eller andet, så ring eller skriv endelig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig og din hest.

 

Mange hilsener

 

Pernille Seindal